ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 16.05.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

GP Špiljak d.o.o. zapošljava na pozicijama kontrolor staklarskog alata (m/ž), radnik na cnc i ručnom navarivanju (m/ž) te obrađivač na cnc alatnim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Knjigovodstveni servis “GOGA” traži radnika niskogradnje (m/ž) u Tuhelju. Prijave su otvorene do 7.6. Posao obuhvaća sve radne zadatke vezane uz područje niskogradnje. Potrebna je B vozačka dozvola, a postoji mogućnost napredovanja i rada na neodređeno. Više na linku.

Okorito d.o.o. zapošljava operatora završne opreme (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća kompletiranje gotovih proizvoda, zavarivanje i montažu dodatnih elemenata na proizvod, dotadu dodatnih dijelova potrebnih ua kompletiranje proizvoda u zadanoj kvaliteti. Više na linku.

Roses Values d.o.o. traži asistenta u upravi – koordinatora najmoprimaca (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 17.5. Radni zadaci uključuju vođenje ulazne/ izlazne pošte, pisanje i oblikovanje svih vrsti dopisa, arhiviranje poslove dokumentacije, naručivanje potrošnog materijala za ured, vođenje evidencije korištenja službenih automobila i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od četiri godine. Više na linku.

TMT Mobiliti d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijaviti se možete do 1.6. Posao obuhvaća rad na jednostavnim i složenim uključenjima kod korisnika na svjetlovodnoj i bakrenoj mreži. Složena uključenja uključuju izradu vertikale i instalacije. Provjerite detalje ovdje.

Mat – Prom d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Konjščina, a rok prijave je 26.5. Posao podrazumijeva rad u proizvodnji, pakiranje proizvoda za isporuku, povremenu dostavu proizvoda. Potrebna je završena osnovna škola. Više na linku.

Gavranović d.o.o. traži prodavača – blagajnika (m/ž) u Kraljevcu Na Sutli. Rok prijave je 23.5. Posao obuhvaća rad na blagajni, delikatesi i u trgovini, slaganje robe, brigu o rokovima trajanja, brigu o čistoći i urednosti prodajnog prostora. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Gambex d.o.o. traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Lokacija rada je Klanjec, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u specijaliziranoj trgovini lijekovima i medicinskim proizvodima. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Pnishi d.o.o. traži pekara (m/ž). Lokacija rada je Pregrada, a rok prijave je 5.6. Posao obuhvaća izradu tijesta za kruh i peciva te obrađivanje tijesta. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Mohač Saša veterinarska ambulanta traži veterinarskog tehničara (m/ž). Lokacija rada je Dubrava Zabočka, a prijave su otvorene do 17.5. Posao podrazumijeva sve poslove veterinarskog tehničara u ambulanti, pomoć kod obavljanja operativnih zahvata i drugih medicinskih postupaka, sterilizaciju instrumenata i održavanje čistoće. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba