Povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, u Kinu Krapina i Kinu Zabok igra nagrađivani film

“NUN OF YOUR BUSINESS”: Priča o dvije mlade časne sestre koje se upoznaju na katoličkom okupljanju u Zagrebu i zaljubljuju

Objavljeno: 16.05.2021. zagorjeinternational

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, u ponedjeljak u 19 sati u Kinu Zabok i Kinu Krapina, Savjet mladih Krapinsko – zagorske županije u suradnji s udrugom za promicanje ženskih prava “Crveni šator” i Mrežom udruga Zagor, organizira besplatnu projekciju nagrađivanog dugometražnog filma “Nun of your business”, Ivane Marinić Kragić.

– Priča prati dvije mlade časne sestre koje se upoznaju na katoličkom okupljanju u Zagrebu i zaljubljuju. Žive u dva odvojena samostana, a prostori koje su nekoć smatrali utočištem utjehe i duhovnog ispunjenja, postaju zemaljski u većoj mjeri nego što su očekivale. Razočarane Crkvom i problemima unutar institucije, a vođene svojom ljubavlju, donose najtežu odluku svog života – napustiti samostan i započeti novi, zajednički život na jednom od dalmatinskih otoka, gdje se nadaju da će ih tradicionalna lokalna zajednica prihvatiti – stoji u opisu filma.
Zbog ograničenog broja mjesta u kinima, besplatnu ulaznicu zatražite putem obrasca na poveznici, a broj ulaznica je ograničen na dvije po osobi. Kino Krapina u mogućnosti je primiti 125 osoba, dok je u Kinu Zabok na raspolaganju 56 slobodnih mjesta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba