Povodom 30. obljetnice osnutka 2. gardijske brigade "Gromovi", na inicijativu njihovih veterana, zabočki Crveni križ organizirao je akciju dobrovoljnog darivanja krvi

“Zahvaljujemo ‘Gromovima’, prikupilo se 13 doza krvi, a čitavog sljedećeg tjedna održat će se još jedna akcija – odazovite se”

Objavljeno: 11.05.2021. zagorjeinternational

Na inicijativu članova Udruge ratnih veterana 2. Gardijske brigade “Gromovi“, podružnice KZŽ, a povodom obilježavanja 30. obljetnice njihova osnutka Gradsko društvo Crvenog križa Zabok je održalo jednodnevnu izvanrednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Vatrogasnom domu Zabok. Akciji je pristupilo 20 darivatelja, od kojih je sedmero odbijeno, pa je tako prikupljeno 13 doza krvi.

– Zahvaljujemo zagorskim veteranima “Gromova” na odazivu ovoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi. A mi ćemo idući tjedan, od ponedjeljka do petka (17.-21. svibnja 2021.), održati redoviti ciklus akcija dobrovoljnog darivanja krvi. U ponedjeljak, utorak i četvrtak krv će se moći darivati u Zaboku, u srijedu u Krapinskim Toplicama i Svetom Križu Začretju, a u petak u Bedekovčini – poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Zabok. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba