OBAVIJEST KRAKOMA: Do rujna će trajati akcija odvoza glomaznog otpada iz kućanstava iz svih krapinskih naselja

Bit će postavljeni kontejneri, koji će na svakoj lokaciji biti po dva dana, a trećeg dana se prazne i odvoze na drugu lokaciju – evo rasporeda

Objavljeno: 11.05.2021. zagorjeinternational

Iz krapinskog Krakoma obavještavaju korisnike usluge odvoza kućnog komunalnog otpada s područja Krapine, da je u tijeku akcija odvoza glomaznog otpada iz kućanstava iz svih gradskih naselja. Akcija odvoza glomaznog otpada provodi se postavljanjem kontejnera na lokacije po rasporedu na dostupnim i unaprijed predviđenim lokacijama, organizirano traje od početka svibnja, a provodit će se sve do rujna po utvrđenom redoslijedu. Raspored odvoza glomaznog otpada dostupan je svim korisnicima javne usluge na blagajni društva Krakom d.o.o. u Krapini, Gajeva 20, a objavljen je i na službenoj web stranici društva, kao i na stranici Grada Krapine.

– Podsjećamo građane da je na svakoj lokaciji kontejner postavljen dva dana, a trećeg dana ujutro se odvozi i postavlja na novu lokaciju. Glomazni otpad građani mogu tijekom cijele godine besplatno odlagati i u reciklažnom dvorištu, u poduzetničkoj zoni u naselju Bobovje u Krapini. Ne zaboravite, odgovornim ponašanjem s otpadom, čuvamo prirodu za buduće naraštaje – poručuju iz Krakoma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba