Udruga likovnih umjetnika održala je svoju 17. izbornu i izvještajnu skupštinu

Za predsjednika “Zlatarske palete” po peti puta izabran Darko Varga

Objavljeno: 10.05.2021. zagorjeinternational

U Atelieru Varga u Zlataru održana je 17. Izborna i izvještajna skupština Udruge likovnih umjetnika “Zlatarska paleta”. Skupštini je nazočila natpolovična većina, odnosno, 13 od 23 člana Udruge te su sve odluke pravovaljano donesene.
Predsjednik Darko Varga izvijestio je članove o svim aktivnostima i projektima u proteklih pet godina te medijskoj zastupljenosti Udruge. S 12 potvrđenih glasova i jednim protiv, Darku Vargi potvrđen je peti mandat na dužnost predsjednika ULU-a “Zlatarska paleta“, za zamjenika predsjednika izabran je Krešimir Rod, za tajnicu Tanja Rod, a za blagajnika Ivica Kadoić.
Izvršni odbor čini sedmero članova: Darko Varga, Ivan Žukina, Krešimir Rod, Zvjezdana Jembrih, Željko Kropf, Tina Marušić i Lidija Krmpotić, a u Nadzorni odbor izabrani su Žarko Nikin, Jure Kokeza i Ivan Sokolić.
Predsjednik Varga iznio je Plan i program rada za 2021. godinu, kao i Financijski plan za ovu godinu. Prioritet Udruge jest izdavanje monografije povodom 25. obljetnice djelovanja Zlatarske palete, a istaknuti su i daljnji projekti, promocija autora i njihova stvaralaštva, tradicionalne skupne i samostalne izložbe te poticanje na daljnje zajedništvo i stvaralaštvo svih članova.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba