SDP-ov saborski zastupnik, Krapinčan Željko Pavić (58), obolio je od korone te se od srijede navečer nalazi u Općoj bolnici Zabok

“Nisam se cijepio kada sam imao priliku i sada mi je žao. Spojen sam na kisik, imam obostranu upalu pluća. Ljudi, cijepite se, što prije i s bilo kojim cjepivom”

Objavljeno: 07.05.2021. AB

SDP-ov saborski zastupnik, Krapinčan Željko Pavić (58) obolio je od korone te se od srijede navečer nalazi u Općoj bolnici Zabok. Stanje mu, kaže nam, nije najbolje, spojen je na kisik.

– Ne znam od koga sam se mogao zaraziti to još ne mogu shvatiti, nitko s kim sam se družio u zadnje vrijeme nije mi javio da ima koronu. Nisam se cijepio u Saboru kada sam imao priliku, zbog onih negativnih napisa u medijima da su saborski zastupnici zaštićeni i da imaju prednost pred ostalim građanima. I sada sam dobio koronu, završio na kisiku. Žao mi što se nisam cijepio kada sam imao priliku, pozivam sve građane da se cijepe što je prije moguće i s bilo kojim cjepivom, ova bolest stvarno nije bezazlena – poziva Pavić, koji kaže da je bolest počela s visokom temperaturom i bolovima po cijelom tijelu, a sada ima obostranu upalu pluća, zbog čega je i spojen na kisik.

– Želim samo reći da liječnici i ostalo medicinsko osoblje u Općoj bolnici Zabok stvarno rade lavovski posao, jako se trude i treba im skinuti kapu. I zbog njih i zbog sebe, ljudi, cijepite se – pozvao je još jednom Pavić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba