Aktivno 420 slučajeva, hospitalizirana 64 pacijenta, sedmero na respiratoru

Novih 67 slučajeva koronavirusa u KZŽ, preminula jedna osoba

Objavljeno: 05.05.2021. JJ

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je 67 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Radi se o osobama s područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Donja Stubica 1, Klanjec 3, Krapina 12, Oroslavje 6, Pregrada 5, Zabok 5, Zlatar 1, Bedekovčina 1, Desinić 2, Gornja Stubica 4, Konjščina 2, Krapinske Toplice 4, Lobor 1, Mače 1, Marija Bistrica 2, Mihovljan 1, Petrovsko 1, Radoboj 3, Stubičke Toplice 1, Tuhelj 5, Veliko Trgovišće 6.

Oporavile su se 24 osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije 420. U samoizolaciji se nalazi 825 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 44 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, među kojima sedam osoba na respiratoru. Na COVID odjelu u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice je 20 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba sa SARS CoV-2 infekcijom.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter