Iskoristite svoj potencijal

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 02.05.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Eko – Flor d.o.o. zapošljava rukovatelja vagom (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 16.5. Posao podrazumijeva vaganje na kolnu i platformsku vagu, vaganje prilikom zaprimanja otada, vaganje prilikom otpreme otpada, ispisivanje i potpisivanje vagarskog lista i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Mat – Prom d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Konjščina, a rok prijave je 26.5. Posao podrazumijeva rad u proizvodnji, pakiranje proizvoda za isporuku, povremenu dostavu proizvoda. Potrebna je završena osnovna škola. Više na linku.

Muzeji Hrvatskog Zagorja zapošljavaju prodavača (m/ž) u Krapini. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a prijave su otvorene do 3.5. Posao podrazumijeva prodaju ulaznica, muzejskih edicija, razglednica i suvenira. Osoba slaže, sortira, preslaguje i razmješta robu na prodajnom prostoru, te vrši utovar i istovar robe, preuzima robu u skladištu i stavlja na istu cijenu, nadzire izložbeni prostorom putem video nadzora i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

HGH instalacije, obrt, zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Veliko Trgovište, a potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 15.5. Posao obuhvaća izvođenje instalacija vode i odvodnje. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Saluto Daf d.o.o. zapošljava masera (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Posao obuhvaća pružanje medicinske, limfne ručne i sportske masaže. Potrebno je iskustvo rada od tri godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Špiranec zapošljava radnika u ugositeljstvu (m/ž). Lokacija rada je Bedekovčina, a prijaviti se možete najkasnije do 22.5. Potrebna je minimalno osnovna škola, a radno iskustvno nije uvjet. Posao obuhvaća usluživanje gostiju. Više na linku.

Knjigovodstveni servis Goga traži radnika za rad na izradi betonskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ, a prijave su otvorene do 12.5. Posao obuhvaća rad na izradi betonskih proizvoda. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

Ferrostil Mont traži montera metalnih konstrukcija (m/ž), bravara (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Trgocentar d.o.o. zapošljava prodavača građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a prijave su otvorene do 16.5. Posao podrazumijeva prodaju, zaprimanje, savjetovanje kupaca te rad s viljuškarom prilikom utovara i istovara robe. Potrebna je spremnost na teži fizički rad. Više na linku.

Hon-Ing d.o.o. traži tiskara flexotiska (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 15.5. Uvjeti su srednja stručna sprema grafičkog ili nekog drugog tehničkog smjera, spretnost u rukovanju sa strojevima i materijalom za tisak. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Očekuje se sposobnost rada u timu, točnost i odgovornost u radu. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba