HDZ-ov kandidat za župana Ernest Svažić, uz kandidatkinju za zamjenicu Anu Kruhak, u Zlataru je Županijskom izbornom povjerenstvu predao kandidaturu

“Zagorci, smijenimo vlast koja je jučer prezentirala program koji su mogli provesti u proteklih osam godina, a sad kažu da će ga provesti u narednih deset. Naš je program provediv u četiri godine”

Objavljeno: 29.04.2021. zagorjeinternational

HDZ-ov kandidat za krapinsko – zagorskog župana Ernest Svažić, uz kandidatkinju za zamjenicu Anu Kruhak u Zlataru je Županijskom izbornom povjerenstvu predao kandidaturu te i kandidacijsku listu za izbor članova Županijske skupštine KZŽ. Podršku su mu pritom dali HDZ-ovi kandidati za (grado)načelnike te državni tajnik u ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek.

“Izađite na izbore”

– Zahvaljujem svima koji su svojim potpisom dali podršku mojoj i Aninoj kandidaturi za župana, odnosno zamjenicu župana Krapinsko – zagorske županije. Jednako tako, pozivam sve Zagorce i Zagorke da se odazovu izborima koji će se održati 16. svibnja, da nam pruže podršku u nastojanju da se izmijeni aktualno županijsko vodstvo koje je jučer prezentiralo program koji su imali priliku provesti kroz proteklih osam godina, a najavljuju da će ga provesti kroz narednih deset godina. Izlazimo na ove izbore s realnim, ostvarivim i konkretnim planom koji smo prezentirali prije desetak dana, a koji se sastoji od konkretnih 14 mjera ostvarivih u jednom mandatu, dakle u naredne četiri godine. Taj program podupiru svi kandidati s liste za Županijsku skupštinu, a radi se redom o istaknutim Zagorkama i Zagorcima, onima koji su se istaknuli angažmanom u javnom životu i doprinosom u probitku Hrvatskog zagorja. Želim naglasiti da na listi koju kandidiramo za Skupštinu KZŽ ima i podosta mojih kolegica i kolega koji su u mandatu kao načelnici, odnosno načelnice, ili se kandidiraju za preuzimanje novog mandata u svojim jedinicama lokalne samouprave. Naime, nama je izuzetno važna poveznica lokalne i regionalne vlasti te naša zajednička poveznica s državnom vlasti – kazao je Svažić.

Vertikala vlasti

Na upit kakvu kampanju očekuje, rekao je da će njihova kampanja biti usmjerena na prezentiranje točaka iz njihovog programa.

– Želimo što jasnije svim Zagorkama i Zagorcima prezentirati što želimo ostvariti kroz naredne četiri godine – objasnio je Svažić te najavio da očekuju pobjedu u prvom krugu, kao i da će ostvariti većinu u Županijskoj skupštini KZŽ. (ab,vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba