SRČANA INICIJATIVA: Županijskom izbornom povjerenstvu predana kandidacijska lista "Srcem za Zagorje" koju predvodi petorka nezavisnih zagorskih načelnika

“SRČANA INICIJATIVA: Županijskom izbornom povjerenstvu predana kandidacijska lista “Srcem za Zagorje” koju predvodi petorka nezavisnih zagorskih načelnika “

Objavljeno: 29.04.2021. zagorjeinternational

Nezavisni načelnici Velikog Trgovišća i Radoboja, Robert Greblički i Anđelko Topolovec, predali su Županijskom izbornom povjerenstvu u Zlataru kandidacijsku listu “Srcem za Zagorje”, za izbor članova Županijske skupštine KZŽ.
Na listi se uz njih nalaze još trojica njihovih kolega, također nezavisni načelnici Huma na Sutli, Stubičkih Toplica i Jesenja, Zvonko Jutriša, Josip Beljak i Andrija Ranogajec, ali i imena ‘običnih’, radišnih i vrijednih ljudi, kojima, kažu, nije interes da se okupi još jedna politička platforma, već žele zajednički raditi na ideji ‘Srcem za Zagorje’, kojoj je smisao da svoje poteze, bez politikantstva, povlače iz ljubavi prema svojem kraju.
Podsjetimo, zanimljivost ove liste je da nisu istaknuli kandidata za župana jer tvrde da ih zanima samo Županijska skupština kao svojevrsni korektiv politike buduće županijske vlasti, te da će tim političkim potezom nadograđivati sve što su stvarali na razini svojih općina koje su vodili u proteklim mandatima.

– Prava ideja je veća od svakog pojedinca. Prava ideja okuplja prave ljude. Dragi moji Zagorke i Zagorci, samo je jedan ispravan način za sve nas skupa, a to je srcem za naše Zagorje – poručio je Topolovec nakon predaje liste.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba