Zvonko Očić, HDZ-ov kandidat za načelnika Krapinskih Toplica, predao 500-tinjak potpisa podrške za kandidaturu

“Očekujemo pobjedu već u prvom krugu, da će HDZ osvojiti najveći broj mandata i time osigurati većinu u Općinskom vijeću”

Objavljeno: 29.04.2021. zagorjeinternational


Članovi Općinske organizacije HDZ-a Krapinske Toplice u srijedu su predali liste s potpisima građana koji su dali podršku kandidaturi HDZ-ovog Zvonka Očića za načelnika općine.
Podsjetimo, Očić je aktualni predsjednik Općinskog vijeća Krapinskih Toplica, a za njegovu kandidaturu za općinskog načelnika prikupljeno je nešto više od 500 potpisa, čime su u HDZ-u vrlo zadovoljni.
– S obzirom na sve okolnosti te činjenicu da smo potpise prikupljali svega tri dana, doista sam zadovoljan što mi toliko građana daje podršku u nastojanju da preuzmem vođenje općine. Zahvalan sam svima koji su mi na taj način ukazali povjerenje, a vjerujem da će to učiniti i na izborima 16. svibnja – rekao je Očić, dodavši da očekuje pobjedu već u prvom krugu te da će HDZ osvojiti najveći broj mandata i time osigurati većinu u Općinskom vijeću.
Predaji potpisa nazočili su i Ernest Svažić, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko – zagorske županije i stranački kandidat za župana, predsjednik Općinske udruge umirovljenika Krapinske Toplice i član HDZ-ove liste za Općinsko vijeće Josip Martinec te predstavnica Mladeži HDZ-a Marija Matovina.
Ernest Svažić, aktualni načelnik Krapinskih Toplica, istaknuo je da je ponosan na broj prikupljenih potpisa sumještana koji su dali podršku HDZ-ovom kandidatu za novog načelnika.
– Sretan sam i zbog činjenice da je to zapravo podrška dosadašnjim, ali i budućim projektima i investicijama koje će moj nasljednik nastaviti provoditi. Naš cilj je razvoj Krapinskih Toplica, nastavak brojnih ulaganja, projekata i investicija, ali i razvoj cijele naše Krapinsko – zagorske županije. Zahvaljujem svima koji su dali svoju podršku našem kandidatu Očiću, Hrvatskoj demokratskoj zajednici i meni kao kandidatu za župana Krapinsko – zagorske županije. Nastavit ćemo ići naprijed i raditi u smjeru razvoja i dobrobiti svih Zagorki i Zagoraca te očekujem da će na nadolazećim lokalnim izborima građani diljem naše županije prepoznati HDZ kao pravi izbor – rekao je Svažić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba