Ministarstvo turizma i sporta Gradu Novom Marofu odobrilo 153.647 kuna za projekt “Sportski park Novi Marof“

“Postojeća igrališta će se rekonstruirati u multifunkcionalno asfaltirano igralište s polimernom podlogom za košarku, rukomet, mali nogomet, odbojku i tri sprint staze“

Objavljeno: 28.04.2021. zagorjeinternational

Ministarstvo turizma i sporta je Gradu Novom Marofu odobrilo sredstva za rekonstrukciju vanjskih sportskih igrališta. Tako je za projekt “Sportski park Novi Marof – rekonstrukcija vanjskih sportskih igrališta za više sportova“ odobreno 153.647 kuna.

Zaštitna mreža

Projektom će se rekonstruirati igrališta za mali nogomet, rukomet, košarku i odbojku u multifunkcionalno asfaltirano igralište s polimernom podlogom za košarku, rukomet, mali nogomet, odbojku i tri sprint staze. Proširit će se postojeće asfaltirano vanjsko igralište prema sjeveru za tri metra te će nova vanjska igrališta imati ukupnu površinu 1586 kvadratnih metara. Postavit će se i nova zaštitna mreža i novi koševi te će igralište biti označeno obavijesnim pločama – info pločom i pločom upozorenja.
Cilj ovog projekta je ispravak nedostataka na postojećim sportskim terenima.

Street workout park

– I ovaj je projekt nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu, kako bismo osigurali primjerene uvjete za sportske aktivnosti naših građana, a želja nam je prije svega na sportska igrališta privući mlade. Uz ovo sportsko igralište već je uređen street workout park. Time je nastavljeno i uređenje centra Novog Marofa, našeg budućeg velikog sportskog parka – rekao je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.
Procijenjena vrijednost rekonstrukcije sportskih igrališta s opremom je 533.991 kunu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba