Međimurske vode postale dio projekta Međimurje – Europska regija sporta za 2022. godinu

“Naša vizija je biti predvodnik u pružanju usluga vodoopskrbe u Hrvatskoj”

Objavljeno: 27.04.2021. AB

Kao prvoj županiji u Hrvatskoj koja nosi titulu Europske regije sporta za 2022. godinu, Međimurskoj županiji podršku je iskazala i tvrtka Međimurske vode koja je svojim pomnim strateškim planiranjem i ulaganjima podignula ljestvicu u pružanju usluge u javnoj vodoopskrbi.

Sporazum o suradnji potpisan je u sjedištu Međimurskih voda koje kroz program društveno odgovornog poslovanja kontinuirano pomažu razvoju sporta u Međimurskoj županiji.

Međimurska županija diči se kvalitetom pitke vode koja je vitalna potreba i resurs koji koristimo u svakodnevnom životu te je to samo dodana vrijednost u promociji Međimurja kao destinacije zdravog života.

– Naša vizija je biti predvodnik u pružanju usluga vodoopskrbe u Hrvatskoj. Uspješni smo u povlačenju europskih sredstva za pripremu i gradnju vodo-komunalne infrastrukture u Hrvatskoj što nas još više povezuje s Međimurskom županijom koja je među najuspješnijim hrvatskim županijama u korištenju EU fondova – istaknuo je direktor tvrtke Međimurske vode d.o.o Vladimir Topolnjak, prilikom potpisivanja sporazuma sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem i predsjednikom Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Matom Kljajićem. 

U narednom razdoblju planirano je održavanje prvog sportsko – rekreativnog  događaja koji je namijenjen svim dobnim skupinama s ciljem uključivanja  što većeg broja stanovnika u rekreativno bavljenje sportom. Uz to, u lipnju će se održati i festival sportske rekreacije osoba s invaliditetom  i osoba starije životne dobi na području županije. Panirane aktivnosti će se provesti čim to dopuste epidemiološke i vremenske prilike, poručili su župan Posavec i predsjednik Zajednice Kljajić.

Najnovije po kategorijama

PRESUDILE NIJANSE: Najbolji novi kolač spravili članovi zbora “Đure Prejca”, tradicionalnu slasticu Desinićke mažoretkinje, a najljepši štand ima OPG Črvek

DEVETI 'DANI JABUKA“ U DESINIĆU: Po prvi put u Turističkom informativnom centru i Rodnoj kući Đure Prejca – uz bogat kulturni program, može se kupiti od jabuka, preko aronije do svih ostalih domaćih proizvoda

PRESUDILE NIJANSE: Najbolji novi kolač spravili članovi zbora “Đure Prejca”, tradicionalnu slasticu Desinićke mažoretkinje, a najljepši štand ima OPG Črvek

Objavljeno: 16.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter