Povodom Dana grada Zlatara, gradonačelnica održala prijem za roditelje djece rođene u prošloj godini

NOVČANI POKLON ZA 51 MALIŠANA: Dvije obitelji dobile po sedam tisuća kuna za četvrto dijete, a jedna obitelj 10 tisuća kuna za peto dijete

Objavljeno: 26.04.2021. zagorjeinternational

Povodom Dana grada Zlatara, u Parku hrvatske mladeži u nedjelju je održan prijem gradonačelnice Jasenke Auguštan – Pentek za roditelje djece koja su rođena u prošloj godini te darivanje novorođenčadi.

– Ove godine na prijemu imamo šestero mališana više nego lani. U Gradu se kroz proteklo razdoblje pokušalo što je više moguće sredstava izdvojiti za djecu i mlade, kroz projekt “Rastimo zajedno – djeca i Grad” – rekla je gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek, koja je čestitala roditeljima, a zatim zajedno sa zamjenikom Stankom Majdakom, uručila novčane darove.
Prošle godine rođeno je 51 dijete, a za darivanje su ukupno izdvojena sredstva u iznosu od 153.000 kuna. Za prvo dijete u obitelji dodijeljeno je 25 potpora u iznosu od 2000 kuna, zatim 18 potpora za drugo dijete u iznosu od 3000 kuna, pet za treće dijete u iznosu od 5000 kuna, dvije potpore za četvrto dijete u iznosu od 7000 kuna te jedna potpora za peto dijete od 10.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba