NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA! Baka sa sela se zahvaljujući svome unuku pretvorila u pravu holivudsku divu

NIJE SVJESNA SVOJE LJEPOTE: “Kad sam joj donio haljinu, samo je rekla: ‘Nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđu haljinu’“

Objavljeno: 17.04.2021. zagorjeinternational

Modni stručnjak Aleksandar Dramićanin uređuje brojne poznate osobe iz javnog života Srbije, ali najveću je inspiraciju pronašao, ni manje ni više, nego u svojoj baki. Radi se o skromnoj ženi sa sela koja se nema naviku uređivati, ali, kako kaže Aleksandar, prava je prirodna ljepotica, a kada je došla u ruke svoga unuka, pretvorila se u holivudsku divu, piše Noizz.

Njezinu nevjerojatnu transformaciju podijelio je na Instagramu i oduševio korisnike. Štoviše, transformacija je ispala najbolja reklama za Aleksandra jer su se fotografije proširile i izvan granica države.

A skromna baka ne voli medijsku eksponiranost i neobično joj je da sada svi govore o njoj.

– Ja nju transformiram od kad znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija. Ima divne plave oči i lijepo lice. Kosu uvijek nosi u marami, pa sam došao na ideju da joj sredim i kosu. Prije desetak godina sam je već jednom šminkao, ali posljednji puta sam to radio tijekom karantene jer sam u to vrijeme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je doslovno natjerao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi puta sam to radio s ciljem da uokvirim njezine portrete u svome salonu – rekao je Aleksandar za Noizz.

Dodaje i kako baku uopće nije zanimala haljinu koju joj je donio za fotografiranje niti tko ju je nosio prije nje, samo je rekla: “Nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđu haljinu.“

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba