Martin Turčin (28) kandidat HDZ-a za načelnika Općine Tuhelj

“Neće biti mještana Tuhlja koji se neće pronaći u nekom segmentu poboljšanja i napretka općine – svoja poznanstva i svu energiju usmjerit ću za dobrobit zajednice”

Objavljeno: 12.04.2021. alenbrodar

Martin Turčin, predsjednik Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Tuhelj i predsjednik Mladeži HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, kandidat je stranke za načelnika Općine Tuhelj.

Uspješan OPG

U svojoj kandidaturi Turčin ističe kako je nakon završenog studija odlučio podizati i unaprjeđivati uspješno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje egzistira generacijama u obitelji Turčin. Svoju želju, rad i upornost želi ugraditi i u svoju Općinu na zadovoljstvo svih mještana.

– U mom programu neće biti mještana Tuhlja koji se neće pronaći u nekom od segmenata poboljšanja i napretka općine. Program podrazumijeva komunalnu infrastrukturu, turizam, gospodarstvo, mlade, osobe starije životne dobi i socijalno ugrožene osobe. Naglašavam da u ovu utrku krećem potpuno neopterećen i neovisan, meni Općina ne može pružiti nešto što već nemam. S druge strane, moji mještani dobivaju mladenačku želju za radom i napretkom, perspektivnije i naprednije poglede na život. Moje ambicije idu u smjeru da moja općina raste u kvalitetniju sredinu življenja, da svoje kontakte, poznanstva i svu dodatnu energiju usmjerim za dobrobit zajednice – poručio je Turčin, inače magistar kineziologije i, između ostalog, jedan od najperspektivnijih nogometnih sudaca u 2. hrvatskoj nogometnoj ligi.

Sportska ustrajnost

Podršku kandidaturi dao je i v.d. predsjednika ŽO HDZ-a Ernest Svažić.

– Martinov poduzetnički duh i sportska ustrajnost upravo su ono što u ovom trenutku treba Općini Tuhelj. Uz njegov proaktivan pristup, korištenje programa Vlade RH te nove generacije programa europskog sufinanciranja, Martin i njegov tim nude okvir za razvoj kakav stanovnici Opčine Tuhelj zaslužuju – poručio je Svažić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter