POZNAT NAM JE OVAJ GLAS…: "Zaboravio mi je dati krov, ali oprostit ću mu za to!"

VIDEO: Princ u Dubaiju Zokiju poklonio dva Lamborghinija!

Objavljeno: 11.04.2021. zagorjeinternational

Društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama za razmjene poruka šire se dva videa u kojima se, ukoliko su autentična, može vidjeti sva raskoš života u Dubaiju i zašto naši poduzetnici, ali često i naše pjevačice, glumice, pa i starlete, rado posjećuju ovu metropolu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koja je sinonim za luksuz, piše Metropolitan.hr.

Naime, prvi video počinje slikom unutrašnjosti Lamborghini Aventadora, gdje autor govori kako su bili na ‘laganoj večeri’ na kojoj je bio princ.

– Ja ne znam kak se otvara ovo, Zoki, daj mi otvori vrata – kaže autor dok se u pozadini čuje, “Ma ovo je nemoguće!”.

– Slušaj ovo, molim te. Došao je princ i kaže Zokiju i kaže “Poklanjam ti auto”. I pokloni mu Lamborghinija. Izlazimo van i kaže frajer “OK, uzmi i taj” i pokloni mu Lamorghini džip. I vratimo se sa dva Lamborghinija, ni krivi ni dužni! – uzbuđeno govori autor prvog videa.

Drugi video, drugi autor, ne vidimo mu stas, ali poznatog nam glasa. Ovaj video, ukoliko je autentičan, snima sam sretnik, vidno uzbuđeni Zoki.  

– Buraz, ovo je Aventador. Vidi ovo, ne znam što da ti kažem! Zaboravio mi je dati krov, ali oprostit ću mu za to! – govori presretni Zoki.

Što se još dogodilo Zokiju u Dubaiju, pogledajte u videu:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba