Darko Gorski nezavisni je kandidat za načelnika Novog Golubovca, podržava ga HNS

“Golubovec propada iz dana u dan, planiram ga pokrenuti poticanjem malog i srednjeg poduzetništva te razvoja OPG-ova”

Objavljeno: 06.04.2021. AB

Nezavisni kandidat za načelnika Novog Golubovca, Darko Gorski, na lokalne izbore izlazi uz podršku HNS-a.
Potaknut nezadovoljstvom mještana kao i osobnim razočarenjem zbog nečinjenja političke vlasti u općini, Gorski je odlučio objaviti svoju kandidaturu i iskustvom, znanjem i konkretnim programom promijeniti stanje u Novom Golubovcu, kako bi ta općina postala poželjno mjesto za život i rad svih generacija.
– Svjedoci smo da Novi Golubovec iz dana u dan propada. Golubovec se nekad dičio željezničkom prugom, termoelektranom, kinodvoranom i jakom metalnom industrijom, a danas ti prostori zjape prazni. Mladi odlaze jer ovdje ne vide perspektivu ni budućnost, a ni stariji mještani nemaju zadovoljavajuće sadržaje. Zato sam odlučio da pokrenemo našu općinu u smjeru razvoja i napretka i pozicioniramo je na mjesto koje joj pripada – poručio je Gorski.
Svoj program temelji na poticanju i razvoju gospodarskih aktivnosti, posebno malog i srednjeg poduzetništva i razvoja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koja bi, zajedno uz turističku ponudu temeljenu na bogatoj povijesnoj i kulturnoj baštini, trebala biti nosioci razvoja općine.
– Općina mora postati stvarni servis građanima i efikasnošću, transparentnošću i učinkovitošću jednako dostupna svima – ističe Gorski te kao prioritetni način ulaganja u razvoj općine vidi u potencijalima europskih fondova.
Dodaje kako se upravo ta sredstva trebaju iskoristiti u daljnju rekonstrukciju komunalne i cestovne infrastrukture, kako bi se udovoljilo svim standardima kvalitetnog življenja u sredini kao što je Novi Golubovec.
Podršku kandidaturi Darka Gorskog za načelnika općine Novi Golubovec dalo je i predsjedništvo Županijske organizacije HNS-a.
– Mladi ljudi koji žele život u svojim sredinama promijeniti na bolje, koji su spremni svoje znanje i iskustvo usmjeriti na razvoj svojih gradova i općina i koji promišljaju napredne ideje za bolji život, uvijek će imati podršku HNS-a – zaključio je predsjednik županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba