Zagorska policija 21. travnja od ponoći provodit će kontinuirani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a trebaju i vašu pomoć

Znate na kojim lokacijama u Zagorju vozači uporno krše zakon i voze “kao divljaci”? Dojavite policiji!

Objavljeno: 05.04.2021. zagorjeinternational

U cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, od ponoći 21. travnja 2021. godine provest će se kontinuirani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila temeljem Plana organizacije TISPOL- mreže prometnih policija država Europe na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska.
Akcija će se provesti na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima, izvan naselja i na autocestama. Svaka policijska uprava odabrat će one najpogodnije od predloženih lokacija za vršenje nadzora. Koristit će se svi raspoloživi uređaji, a u provedbu će biti uključen maksimalno mogući broj policijskih službenika. Zbog obuhvaćanja što većeg broja, lokacije nadzora mijenjat će se svaka dva do tri sata.
– Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja vozila. Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Sve zainteresirane građane molimo da nam u razdoblju od 8. travnja do 18. travnja dostave prijedloge za mjesta na kojima bi trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila, na e-mail adresu: [email protected] – kažu iz PU krapinsko -zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter