Marko Fišter kandidat je HDZ-a za načelnika Općine Breznički Hum

BIT ĆE VOLONTER: “Do kraja mandata obećajem asfaltirati svaku cestu do svake vikendice i svim kućanstvima omogućiti priključak vode”

Objavljeno: 31.03.2021. zagorjeinternational

Marko Fišter, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a u Brezničkom Humu, bit će stranački kandidat za načelnika na predstojećim lokalnim izborima. Predstavivši se, 32-godišnji Fišter istaknuo je da od rođenja živi u Brezničkom Humu te da je zaposlen kao prodajni inženjer u međunarodnoj tvrtki sa sjedištem na području općine.

Dječji vrtić

– Prva želja, moj nedosanjani san je dječji vrtić u Brezničkom Humu, za koji potreba postoji već dugi niz godina, ali nikad nije ugledao svjetlo dana. Vjerujem da ćemo uz pomoć našeg budućeg župana Anđelka Stričaka taj projekt konačno realizirati – kazao je Fišter i dodao da je jedan od nedostataka koji muči stanovnike i centar Brezničkog Huma, za koji tvrdi da se lako može riješiti uz pomoć partnera i dobrog investitora.
Fišter je obećao da će biti načelnik volonter te da će novac koji će tako uštedjeti usmjeriti prema socijalno najranjivijim skupinama – umirovljenicima, ali i studentima te učenicima kojima za početak namjerava omogućiti produženi boravak u školi.

– Radit ću i na poboljšanju prometne i vodovodne infrastrukture koje nisu na zadovoljavajućoj razini, pogotovo u udaljenijim dijelovima općine, a do kraja mandata obećajem asfaltirati svaku cestu do svake vikendice i svim kućanstvima omogućiti priključak vode. Osim toga, zalagat ću se za infrastrukturu potrebnu za brzi internet neophodan u ovo vrijeme pandemije kad mnogi rade od kuće, a djeca imaju online nastavu – rekao je kandidat za načelnika.

Poboljšanje odnosa

Dodao je i da će poboljšati odnos s vatrogascima, lovačkim društvom i limenom glazbom koji su okosnica društvenog života u Brezničkom Humu. Podršku stranačkom kandidatu za načelnika Općine Breznički Hum pružio je predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a i kandidat za župana Varaždinske županije, saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba