Traže se arhitekti, magistri farmacije, stolarski radnici, šivači...

Donosimo najbolju ovotjednu ponudu poslova u Zagorju

Objavljeno: 28.03.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete do 30.3. Poslodavac nudi suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom, sigurna primanja, samostalno kreiranje radnog vremena, neradne vikende, satnicu 10 eura. Potreban je izvorni govornik njemačkog jezika, odnosno na C1 razini. Očekuje se poznavanje rada na računalu, odgovornost i predanost u radu, motiranost i ljubaznost. Prijavite se.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Šantek zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Kumrovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Inkop International d.o.o. zapošljava na poziciji šivač – izrađivač gornjišta obuće (m/ž). Mjesto rada je Poznanovec, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je završena osnovna škola. Detalje provjerite ovdje.

Šuško, obrt, zapošljava stolarskog radnika (m/ž) u Gornjoj Stubici. Prijaviti se možete do 19.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao se sastoji od radova u proizvodnji drvene stolarije, sklapanja stolarija od iverala i masivnog drva, rada na strojevima za obradu drva, pomoćnih radova kod bojanja i lakiranja drvene stolarije i slično. Provjerite više putem linka.

Trgocentar d.o.o. traži prodavača građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a prijave su otvorene do 31.3. Poslovi obuhvaćaju prodaju, zaprimanje i savjetovanje kupaca. Potrebna je i spremnost na teži fizički rad. Očekuje se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Kostelgrad – Projekt d.o.o. zapošljava inženjera arhitekture (m/ž). Lokacija rada je Pregrada, a prijaviti se možete do 30.3. Posao obuhvaća arhitektonsko projektiranje, stručni nadzor i izrada troškovnika. Provjerite više putem linka.

Dom graditelj, obrt za građenje, zapošljava zidara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovčan, a prijaviti se možete najkasnije do 10.4. Potrebna je završena osnovna škola te radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća zidarske i fasaderske radove. Potražite detalje ovdje.

DV-Keramika zapošljava keramičare (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radni zadaci obuhaćaju postavljanje keramičkih pločica i pomoćne keramičke poslove. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Volan, obrt zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad na održavanju teretnih motornih vozila i opreme. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Metalac Krapina d.o.o. zapošljava komercijalnog administratora (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete najkasnije do 8.4. Poslovi uključuju administraciju u proizvodnji, komunikaciju s postojećim i novim klijentima, organiziranje transporta robe, izradu otpremnica i slično. Potrebno je poznavanje rada na računalu i dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Traži se minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba