Traži se šef kuhinje, strojobravar, keramičar, automehaničar...

NAJBOLJA OVOTJEDNA PONUDA U KZŽ: Pronađite posao po svojoj mjeri!

Objavljeno: 21.03.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju šefa kuhinje (m/ž) i konobara (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 4.4. Traži se srednja stručna sprema i minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim/ sličnim pozicijama. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, stručnost i profesionalnost te motiviranost i komunikativnost. Aplicirajte.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. traži strojobravara (m/ž) za rad u Zaboku. Prijaviti se možete do 23.3. Posao obuhvaća provođenje aktivnosti preventivnog održavanja strojeva, opreme, uređaja i infrastrukture, popravke mehaničkih dijelova strojeva, kontrolu i održavanje ispravnosti strojeva i oprame, dokumentiranje i evidentiranje obavljenih poslova i slično. Prijavite se.

S4yourB d.o.o. traži programera asistenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Poslodavac nudi i mogućnost rada od kuće. Rok prijave je 22.3. Radni zadaci uključuju podršku korisnicima u radu, pripremu dokumentacije za korisnike, analiziranje podataka korisnika, osnovno programiranje u SQL-u i slično. Potrebne su kvalifikacije završen studij informatičkog smjera, osnove programiranja sa SQL-om i višeslojnim arhitekturama te analitičke sposobnosti i pristup radu. Prijavite se ovdje.

DV-Keramika zapošljava keramičare (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radni zadaci obuhaćaju postavljanje keramičkih pločica i pomoćne keramičke poslove. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Volan, obrt zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad na održavanju teretnih motornih vozila i opreme. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

iVIZIJA d.o.o. traži masera / fizioterapeura (m/ž) u Krapinskim Toplicama. Rok prijave je 12.4. Postoji mogućnost rada na neodređeno. Radno vrijeme je fleksibilno. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

L.D. Vrt d.o.o. traži mehaničara malih poljoprivrednih strojeva – vulkanizera (m/ž) u Konjščini. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Ključne su odgovornosti vulkanizacija i popravak malih poljoprivrednih strojeva. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite više putem linka.

Metalac Krapina d.o.o. zapošljava komercijalnog administratora (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete najkasnije do 8.4. Poslovi uključuju administraciju u proizvodnji, komunikaciju s postojećim i novim klijentima, organiziranje transporta robe, izradu otpremnica i slično. Potrebno je poznavanje rada na računalu i dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Traži se minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite ovdje.

Jam-Ing d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a prijaviti se možete do 21.3. Posao obuhvaća stručni nadzor gradnje, izradu projektne dokumetacije i troškovnika. Potrebno je fakultetsko obrazovanje. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Terme Stubaki traže wellness terapeuta (m/ž). Lokacija rada su Stubičke Toplice, a prijaviti se možete do 22.3. Posao obuhvaća izvođenje različitih masaža, pripremu aroma terapije, pripremu relaksirajućih i ljekovitih kupki, izvedbu različitih vježbi razgibavanja, provebu programa ljepote i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba