OPTANA 22: Obratite se stručnjacima za brigu o vašim očima - nećete pogriješiti!

Poslovnice Zlatar i Ivanec produžile su svoje radno vrijeme, a za vas imaju i posebnu akciju – jedne naočale kupite, druge su gratis

Objavljeno: 04.03.2021. zagorjeinternational

Tvrtka Optana 22 obilježila je 30 godina uspješnog poslovanja. Mali obiteljski obrt, koji je svoj rad započeo samo s jednom zaposlenom osobom, kroz godine se razvio te danas broji 39 zaposlenih. Prva optika otvorila je svoja vrata u Zaboku, a kroz godine otvorene su optike u Zlataru, Krapinskim Toplicama, Ivancu i Humu na Sutli, kao i Poliklinika “Ana” u Zaboku.
Ono što Optanu 22 izdvaja od većine drugih optika, opremljenost je najsuvremenijom i najboljom opremom, pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22.
Svojim kupcima nude potpunu uslugu i cjelokupni proces, od kontrole vida do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih prema potrebama svakog pojedinca. Također, kupcima stoje na raspolaganju i nakon kupnje naočala, sa stručnim savjetima i potpunom garancijom na sve proizvode kupljene i izrađene u Optani. Uz široki izbor dioptrijskih okvira, u ponudi su i sunčane naočale poznatih svjetskih brendova s visokokvalitetnim zaštitama od sunca.
Važno je napomenuti da poslovnice Zlatar i Ivanec imaju novo radno vrijeme, pa svojim kupcima stoje na usluzi svakim radnim danom od 8 do 19 sati. Poslovnica Zabok također radi cijeli dan, u sklopu Poliklinike “Ana”.
Za vas su pripremili novu kolekciju sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, vrtoglave popuste na također brendiranu kolekciju te, uz sve to, i besplatne kontrole vida. U optikama Zlatar i Ivanec tu je i posebna promocija – 1+1 gratis – jedne naočale kupiš, druge dobiješ.
Sve dodatne informacije doznajte Facebook i Instagram stranici ili pošaljite upit na e-mail [email protected].
Obratite se stručnjacima za brigu o vašim očima već danas!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba