Kakva bi to bila norijada bez upečatljivog natpisa na majici po kojem će vas svi zapamtiti?

Maturanti, požurite u Idea Graf – oni će vaše najluđe ideje pretvoriti u stvarnost!

Objavljeno: 04.03.2021. zagorjeinternational

Maturanti, norijada se bliži, a vi već imate savršenu ideju za svoj razredni “outfit”? Sada samo trebate nekoga tko će vašu ideju pretvoriti u stvarnost…
Srećom, tu je Idea Graf!
Vaša ideja njihova je stvarnost. Pažljivo će saslušati svaki vaš prijedlog i zajedno s vama odabrati najbolji put do kvalitetnog proizvoda. Uvijek se trude razumjeti potrebe svojih kupaca te biti pouzdan dobavljač, a karakteriziraju ih povoljne cijene, vrhunska kvaliteta i vrlo kratak rok isporuke.
I ono najvažnije… Za maturante su pripremili posebnu akciju, pa tako bijelu majicu s jednostranim tiskom možete dobiti za 35 kuna, dok će vas obostrani tisak na bijeloj majici stajati 45 kuna. Majica u boji s jednostranim tiskom može se dobiti za 40 kuna, a s obostranim tiskom 50 kuna.
– Kontaktirajte nas s povjerenjem i sigurnošću da ćemo posao koji trebate, obaviti kvalitetno i po najpovoljnijoj cijeni. Posjetite nas od ponedjeljka do petka u Krapini, na adresi Doliće 24B, u vremenu od 8 do 16 sati i izložite nam svoju ideju, jer svaka vaša ideja može biti ostvarena ako se prepustite u naše ruke – poručuju u Idea Grafu.
Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici tvrtke, a možete nazvati i broj 091/37 37 003 ili poslati upit na e-mail [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba