NEMOJTE VIŠE SKRIVATI SVOJ OSMJEH: Posjetite EsteticaDent centar i riješite sve probleme!

CENTAR VRHUNSKE STOMATOLOGIJE U OROSLAVJU: Bogat spektar dentalnih usluga, vrhunski tim licenciranih stručnjaka i poseban popust tijekom veljače i ožujka

Objavljeno: 23.02.2021. zagorjeinternational

EsteticaDent centar za dentalnu medicinu, estetiku lica i RTG dijagnostiku nudi zaista širok spektar stomatoloških usluga (estetska i konzervativna stomatologija, zubni implantati, estetika lica, RTG dijagnostika). Centar je poznat po izuzetnoj kvaliteti, posvećenosti te personaliziranom pristupu. Opremljenost ordinacija i stručan tim svrstavaju ih u najbolji izbor ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji.
Njihova prva i osnovna misija je ZDRAVLJE, a formula za uspjeh – spoj moderne tehnologije i predanosti radu.
U EsteticaDent centru pronaći ćete bogat spektar dentalnih usluga, sve na jednom mjestu, uz vrhunski tim licenciranih stručnjaka. Pritom je važno naglasiti da je ondje moguće obaviti snimanje bez naručivanja i čekanja, a snimka se dobiva u svega nekoliko trenutaka.

EsteticaDent centar nalazi se u Oroslavju, na adresi Milana Prpića 65, u samom središtu grada, a svojim pacijentima na raspolaganje stavlja rezervirani parking kako bi im dolazak bio što jednostavniji.
Osnivač centra je doktor Dario Maričić, koji je, dakle, glavna i odgovorna osoba koja stoji iza svih zadovoljnih osmjeha EsteticaDenta.

Nakon diplome na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dr. Maričić je upisao i Poslijediplomski specijalistički studij dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Neumorno skuplja nova znanja i samim time brojne diplome i certifikate. Tako, između ostaloga, posjeduje certifikat iz osnovnih i naprednih kirurških tehnika ugradnje implantanata te certifikat za korištenje i aplikaciju dermalnih filera i botoxa. U svom radu posebnu pozornost posvećuje vraćanju zdravlja i funkcionalnosti zagriza raznim implanto – protetskim rješenjima, pritom postižući prirodni izgled zubi i estetiku osmijeha. Ljubav prema svom poslu i stjecanju novih znanja očituje se u svakom njegovom koraku. Svakom pacijentu uz posebnu pozornost naglasak stavlja na individualni pristup, a sve u želji da svakome od njih podari savršen osmijeh. Stoga ste odabirom EsteticaDent centra odabrali mnogo više od doktora dentalne medicine.

Zašto biste EsteticaDent trebali posjetiti već danas?

U tijeku je posebna akcija, pa vas tako u veljači i ožujku očekuje 20 posto popusta na cirkon keramičke krunice! Cirkon keramičke krunice izrađene su od čvrste i kvalitetne cirkonske baze na koju se u slojevima nanosi keramika. Njihova prednost je u tome što zadovoljavaju više estetske kriterije, s obzirom na to da cirkon imitira boju unutarnjeg zubnog tkiva, pa konačan rezultat izgleda prirodnije.
Keramičkom se krunicom može korigirati izgled i boja zuba, s ciljem postizanja lijepog i prirodnog osmijeha te vraćanja samopouzdanja.
Osim estetskih kriterija, biokompatibilne su, što znači da se na površinu cirkona prihvaća mnogo manje zubnog plaka i bakterija.

www.esteticadent.hr
Kontakt : +385 49 516 009 / 098/1827010 WhatsApp/Viber
Adresa: Ul. Milana Prpića 65, 49 243 Oroslavje
Email: [email protected]
Facebook: EsteticaDent
Instagram: esteticadent.385

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba