Treneru Podravke pozlilo je nakon utakmice s Lokomotivom, sumnja se na srčani udar

Preminuo velikan hrvatskog rukometa Zlatko Saračević

Objavljeno: 21.02.2021. zagorjeinternational

Nažalost, iz Koprivnice je stigla tužna vijest. Zlatko Saračević preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon mu je pozlilo po završetku utakmice protiv Lokomotive, pišu Sportske novosti.

Dok su njegove igračice slavile pobjedu nad velikim konkurenticama, Saračević je osjetio slabost. Saračević je poslije utakmice vozio kući trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na semaforu mu je pozlilo te je Barbara odmah pozvala Hitnu pomoć, piše Podravski list

– Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo – rekao je Saračević nakon utakmice.
Nekoliko minuta nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnja se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i tužna vijest iz koprivničke bolnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba