Konstituirano novi saziv Savjeta mladih grada Zaboka

NOVOIZABRANA PREDSJEDNICA MIHAELA VISINSKI: Nadam se da ćemo zajedno postići mnogo toga

Objavljeno: 16.02.2021. zagorjeinternational

U Gradskoj galeriji Zabok u ponedjeljak je održana konstituirajuća Sjednica Savjeta mladih. Za novi, trogodišnji mandat izabrani su Mihaela Visinski (zamjenica Danijela Krznar), Sandra Plečko (zamjenik Bojan Bjelja), Lada Iveković (zamjenica Nika Žigman), Magdalena Škreblin (zamjenica Katarina Kovačević) i Matija Kunović (zamjenik Karlo Kunović). Sjednicu je vodila zamjenica gradonačelnika Valentina Đurek, koja je pozdravila sve okupljene te konstatirala da su na sjednici svi prisutni, osim Matije i Karla Kunovića, koji su nedolazak opravdali akademskim obavezama. Budući da je bila riječ o konstituirajućoj sjednici, pristupilo se izboru vodstva, pa je tako jednoglasno za predsjednicu izabrana Mihaela Visinki, dok je za njenu zamjenicu, isto tako jednoglasno, izabrana Sandra Plečko.

U nastavku sjednice Đurek je prisutnima predstavila Lokalni program za mlade, istaknuvši kako je on svojevrsna smjernica za njihovo djelovanje i osmišljavanje aktivnosti, dok je pročelnica gradskog ureda Natalija Gretić novim članovima Savjeta mladih poručila da su im vrata Grada uvijek otvorena, a svi zaposlenici na raspolaganju te da će svaka dobra ideja naići na plodno tlo.

Nekoliko riječi okupljenima uputila je i novoizabrana predsjednica Mihaela Visinski. – Hvala vam na povjerenju i izboru. Nadam se da ćemo puno toga postići zajedno i da će korona čim prije proći, pa da prionemo organizaciji raznih događanja – zaključila je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba