OD DANAS MOŽETE KUPITI PIĆE ZA VAN: U nekoliko krapinskih kafića provjerili smo hoće li iskoristiti tu mogućnost

“Ovisno o tome kako će ići ovaj tjedan, odlučit ćemo hoćemo li nastaviti s time i dalje“

Objavljeno: 15.02.2021. Valentina Cigula

Obišli smo nekoliko krapinskih kafića kako bismo provjerili hoće li krenuti s prodajom pića za van, kako im je dopušteno laganim popuštanjem mjera koje su za njih krenule od danas.

Kod Ilir bara naišli smo na zaključana vrata, a kod Pizzerie Mamma Mia našli smo zaposlenicu koja je ulazila u prostor pizzerie te od nje saznali kako će u izdavanje pića za van krenuti od sutra ujutro, radit će od 7 sati do 19 sati.

-Ovisno o tome kako će ići ovaj tjedan, odlučit ćemo hoćemo li nastaviti s time i dalje – zaključila je djelatnica Pizzerie Mamma Mia.

Ispred Caffe bara Mala Ramona vidjeli smo goste, no moguće je da su si kavu uzeli na obližnjem kiosku.

Danas smo na mogućnost dobivanja pića za van naišli i u Caffe baru Luna gdje su nam rekli kako gostiju koji se ne smiju zadržavati unutar samog objekta, nema baš puno, no oni su odlučili otvoriti, pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera.

– Zadovoljni smo popuštanjem mjera, omogućen nam je barem neki oblik rada za razliku od proteklih mjeseci kada svojim radom nismo mogli zaraditi ništa – rekli su nam iz Caffe bara Luna, pa dodali da svatko tko misli da je ugostitelj biti lako, ova situacija pokazuje kako to nije tako.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba