DORA 2021.: Hrvatsku će na Eurosongu predstavljati Splićanka Albina Grčić (22) s pjesmom "Tick - Tock"

VIDEO: “Ova pjesma je upravo to što mogu zamisliti na eurovizijskoj pozornici – mislim da imamo sve, a na meni je da to iskoristim i iznesem publici”

Objavljeno: 14.02.2021. AB

Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock” predstavljat će Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu. Dvadesetdvogodišnja Splićanka u Opatiji je bila prva i po glasovima žirija i po glasovima publike, ispred Nine Kraljić koju su favorizirale kladionice, a koja je u Opatiji nastupila s pjesmom “Rijeka” i projektom Alconost of Balkan.

– Ja sama još nisam svjesna da sam pobijedila na Dori. Sve ovo što mi se događa čini mi se kao lijepi san u koji sam uložila puno truda i ljubavi. Hvala cijelom mojem timu, koji mi je bio velika podrška proteklih mjeseci, koliko sam vježbala za nastup na Dori. Sretna sam što su nas ljudi prepoznali. Konkurencija je bila sjajna, i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali – izjavila je nakon pobjede studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti, koju je javnost upamtila i kao finalisticu lanjskog HRT-ovog showa “The Voice”.

– ‘Tick-Tock’ je moćna pjesma koja predstavlja moju osobnu kartu u daljnjoj karijeri. Ona je po mom mišljenju upravo to što mogu zamisliti na eurovizijskoj pozornici 2021. Mislim da imamo sve, a na meni je da to iskoristim i iznesem eurovizijskoj publici – kaže Albina koja je pobjedu proslavila čašom pjenušca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba