MLADOST – LUDOST ILI HRABROST? Mladi se sinoć ponovno okupili na Savi, unatoč temperaturi koja je pala dobrano ispod nule

“Tu smo kako bismo izrazili bunt naspram licemjernih mjera. Dosta nam je izolacije, želimo se družiti“

Objavljeno: 13.02.2021. zagorjeinternational

Iako su se temperature sinoć spustile dobrano ispod ništice, to nije spriječilo još jedno masovno okupljanje mladih na već dobro poznatim lokacijama u Zagrebu – ispred Studentskog doma “Stjepan Radić“ i obližnjih klubova “Roko“ i “Akademija“.

Kako izvještava Večernji list, koji je prizore i snimio, party je počeo oko 22 sata, na parkiralištu je bilo dvjestotinjak mladih, a iz minute u minutu pristizali su novi, pješke ili automobilima s plastičnim vrećicama u kojima su bili “rekviziti“ za noćni provod. Upalili su se i bluetooth zvučnici, pa je treštala i glazba.

– Tu smo jer su ispitni rokovi pri kraju i kako bismo izrazili bunt naspram licemjernih mjera. Dosta nam je izolacije, želimo se družiti – poručili su studenti koji se, dakle, druže na otvorenom, u manjim skupinama i na otvorenom, kako bi poštivali epidemiološke mjere. Podsjetimo, ovo je drugi vikend zaredom da se mladi okupljaju. Prošlog vikenda, zahvaljujući nešto višim temperaturama, bilo ih je više od tisuću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba