Spremate se u shopping? Imamo zaista odličnu vijest za vas!

Od danas je otvoren novouređeni supermarket KTC Krapina

Objavljeno: 11.02.2021. zagorjeinternational

U prosincu prošle godine bilo je punih 13 godina od kako je otvoren KTC Trgovački centar Krapina. Od samih početaka, uz supermarket posluju restoran i poljoljekarna, dok je benzinska postaja otvorena nešto kasnije.

U četvrtak, 11.veljače, nakon 17 dana radova, vrata je za svoje kupce otvorio potpuno preuređeni supermarket KTC KRAPINA.

U starom prostoru, a u potpuno novom ruhu, kupci supermarketa moći će uživati u bogatoj  ponudi.

Dnevno svježi proizvodi bit će u ponudi pekarnice, voćarnice i na odjelu svježeg mesa. U ponudi će biti veliki izbor suhomesnatih i mliječnih proizvoda, širok asortiman prehrambene robe i pića, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu, sredstava za pranje i čišćenje, školskog pribora, igračaka, tekstila, cvijeća te kućnih potrepština i posuđa. 

Na odjelu tehničke robe bit će velik izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala i opreme, tableta, telefona i televizora.

Poljoljekarna i benzinska postaja rade prema uobičajenom radnom vremenu, dok restoran Krapina posluje u skaldu s epidemiološkim mjerama – moguća je dostava hrane ili preuzimanje ispred ulaza u restoran.

Novost je i to da će restoran KTC Krapina svoja vrata, kada to bude moguće zbog epidemioloških mjera, također otvoriti u potpuno novom ruhu – potpuno preuređen –na veliko zadovoljstvo svojih  gostiju i svih onih koji će ondje organizirati svadbene ili druge svečanosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba