Hospitalizirana je još 41 osoba, tri pacijenta su na respiratoru

U posljednja 24 sata u Zagorju dva nova slučaja zaraze, preminula je jedna osoba, a stiglo je još devet pozitivnih nalaza od vikenda – čeka se rezultat za još 48 briseva

Objavljeno: 08.02.2021. AB

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, a radi se o osobama s područja Gornje Stubice i Huma na Sutli.

Oporavilo se sedam osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije 91. U samoizolaciji se nalazi 650 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 13 pacijenata, dok se u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi 28 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih su tri na respiratoru. Preminula je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus.

Iz Županijskog stožera civilne zaštite napominju kako je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana 6. i 7. veljače 2021. godine uzet 171 bris za testiranje na koroanvirus te je pristiglo devet pozitivnih i 114 negativnih nalaza, dok se još uvijek čekaju nalazi za 48 uzoraka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba