Volim piti i u HSS-u biti

Izabrali su ga jednoglasno: Siniša Vuco novi je predsjednik splitskog HSS-a

Objavljeno: 07.02.2021. zagorjeinternational

Izvanredna izborna skupština gradske organizacije HSS-a grada Splita održana je u subotu. Uz poštivanje epidemioloških mjera, u stranačkim prostorijama se okupilo dvadesetak delegata koji su izabrali novo vodstvo.

Zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio je poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco, koji je jednoglasno izabran za predsjednika gradske organizacije HSS-a Split.

Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec.

Uz predsjednika županijske organizacije HSS-a Juru Gurdulića i dosadašnjeg predsjednika splitskog HSS-a Sinišu Marina, skupštini na kojoj je izabrano novo vodstvo nazočio je i predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak.

Nakon izbora za predsjednika, Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore. Na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba