Restorani otpadaju, a ni putovanja nisu baš poželjna. Trebaš pomoć?

DONOSIMO NEKOLIKO IDEJA: Evo što pokloniti voljenoj za Dan zaljubljenih

Objavljeno: 31.01.2021. zagorjeinternational

Već sad znaš da te situacija s koronavirusom zeznula i da za Valentinovo nećeš moći svoju djevojku ili suprugu izvesti na večeru u restoran? Trebaš plan B i svaka ideja koju ćeš moći realizirati u naredna dva tjedna, koliko je ostalo do obilježavanja Dana zaljubljenih, dobro će ti doći zato što ti trenutno ništa ne pada na pamet? Ne brini, zato smo mi tu da ti pomognemo s nekoliko ideja.

Kreativke

Tvoja voljena uvijek nešto piše, crta ili izrađuje? Poklon koji bi takvu ženu mogao razveseliti, jest nešto što ćeš napraviti sam. Primjerice, uzmi papir i olovku, te svoje osjećaje koje imaš prema njoj jednostavno zapiši, stavi u malenu ukrasnu kutijicu, a na njega maleni privjesak srca i zatvori. Ako dodaš i ružu uz to, vjeruj nam, razveselit će se sigurno – kreativke su žene koje su skromne i vole poklone u koje se unese dio sebe.

Romantične duše

Žene su po prirodi uglavnom osjećajne, te se ne libe pokazati svoje osjećaje javno. Što pokloniti takvim ženama? Pronađite vašu zajedničku fotografiju na koju ste već lagano zaboravili, a za koju vas vežu posebna sjećanja, primjerice, vaše prvo zajedničko putovanje, te je možete dati pretvoriti u puzzla slagalicu ili otisnuti na šalicu za kavu. Buket cvijeća i omiljena bombonjera također nisu izbor s kojim ćete pogriješiti.

Poslovne žene

Uvijek je u gužvi i žurbi, jutarnju kavu pije s nogu, a u životu joj je sve posloženo „kao po špagi“, organizirana je i uvijek zna kada mora negdje stići? Ako joj kupiš rokovnik ili sat, njezina organiziranost neće imati kraja.

Slušaj je

Načuli uši i upijaj njezine riječi – ako spomene kako će joj uskoro ponestati omiljenog parfema, onda znaš što bi je moglo razveseliti kada razmota ukrasni papir tvog poklona. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba