Muškarci se mogu pročitati kao otvorena knjiga

Hoće li uskoro zaručnički prsten sletjeti na tvoj prst? Evo što može odati namjere tvog dečka

Objavljeno: 30.01.2021. zagorjeinternational

Dva su tjedna do Valentinova, počinješ već sad lagano vrtjeti po glavi misli o tome što bi ti dečko mogao pokloniti. Buket? Parfem? A možda i zaručnički prsten?

Portal Miss7 donosi neke postupke muškaraca  koji bi ih mogli odati i ukazati da su spremni za taj korak.

Tebe će zvati ako mu se dogodi nezgoda

U slučaju da se primjerice ozlijedi na radnome mjestu, ti ćeš biti osoba koja će to prva saznati zato što si upravo osoba koju želi imati uza sebe dok mu se lice grči od bolova.

Dobri odnosi s tvojim roditeljima

Često spominje kako bi mogli pozvati tvoje roditelje na nedjeljni ručak ili popodnevnu kavu? Dobrovoljno se sam ponudio kako će tvom ocu pomoći oko bojanja zidova u dnevnom boravku? To su znakovi koji ukazuju na to da mu je tvoja obitelj poprilično važna.

Zajednički kućni ljubimac

Baš jučer ti je rekao kako bi mogli udomiti nekog malog slatkog psića iz skloništa za nezbrinute životinje – očito je spreman na zajedničku brigu za jedno živo biće. Ukazuje li možda ta činjenica na to da bi se u njemu mogla probuditi i želja za roditeljstvom?

Bliski prijatelji se žene

Najbolji prijatelji razmišljaju slično. Ako je tome tako i ako se njegov najbolji prijatelj oženio prošlu subotu, možda i on ima želju uskoro stati pred oltar.

Slobodno vrijeme provodi s tobom

Kada nije na poslu, sve rjeđe mu se izlazi s prijateljima na nogomet ili pivo, radije umotan u deku s kokicama u ruci gleda romantičnu komediju. Treba li još što dodati – mi mislimo da je to sasvim jasan pokazatelj koliko mu značiš.

Planovi za budućnost

Siječanj je, a on već planira zajedničko ljetovanje. Tko gleda toliko unaprijed, ako nije siguran u ono što želi? Tu je sve jasno.

“Skeniraj” malo svog dragog i procijeni očekuje li te uskoro ono veliko pitanje o kojem mnoge žene maštaju još od djetinjstva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba