Povelje, plakete i zahvalnice

Općina Stubičke Toplice podijelila priznanja za 2020. godinu

Objavljeno: 27.01.2021. zagorjeinternational

U prostoru Vijećnice Općine Stubičke Toplice, u utorak je održana dodjela priznanja Općine Stubičke Toplice za 2020. godinu. Priznanja su dodijeljena u kategorijama zahvalnica, plaketa i povelja Općine Stubičke Toplice. Dodijelili su ih načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak, zamjenica načelnika Anica Benger i predsjednik Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice Tomislav Mlinarić, koji su ujedno zahvalili svim dobitnicima na njihovom trudu i angažmanu u promicanju Stubičkih Toplica.

Povelju Općine Stubičke Toplice dobili su: Stubaki prijevoz d.o.o. za dugogodišnje poslovanje i suradnju s Općinom Stubičke Toplicu te udoban i siguran prijevoz učenika Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice uz profesionalno i dugogodišnje iskustvo vozača.

Pavle Šimek, član Taekwondo kluba „Kapelščak“ Stubičke Toplice, za ostvarene posebno vrijedne rezultate u sportskom stvaralaštvu koji su doprinijeli promociji i ugledu Općine Stubičke Toplice.

Plaketu Općine Stubičke Toplice dobili su: Berislav Čegelj Buco, posthumno za kvalitetnu promociju Općine Stubičke Toplice kroz dugogodišnju uspješnu organizaciju Mednarodne brdske auto utrke “Nagrada Stubičkih Toplica”, entuzijazam u auto-moto sportu i nemjerljiv doprinos u organizaciji sportskih manifestacija.

Dječji vrtić Zvirek, za doprinos u radu s djecom i za djecu kao mjesto sretnog življenja, druženja, igre i učenja za naše najmlađe, uz prepoznavanje potrebe svakog djeteta ponaosob.

Željko Javoršćak, trener s licencom Hrvatskog Taekwondo saveza i završenim Sportskim učilištem, nositelj crnog pojasa 1 dan -Taekwondo i crnog pojasa 2 dan-Pondokwan, predsjednik Taekwondo kluba „Kapelščak“ koji od osnutka kluba 2007. godine radi s ciljem da u klubu organizira kvalitetno provođenje slobodnog vremena djece, razvijanje općih i specifičnih motoričkih sposobnosti djece sukladno njihovoj dobi i usmjeravanje djece ovisno o njihovim afinitetima i prema olimpijskom sportu.

Branko Kraševac, dugogodišnjem dobrovoljnom darivatelju krvi, koji dugi niz godina daje dio sebe za spas tuđih života. Do sada je darovao preko 130 puta čime je pokazao izraz moralne i građanske odgovornosti.

Zahvalnice Općine Stubičke Toplice dodijeljene su: Božidaru Glasu, donedavnom v.d. ravnatelju Općinske knjiżnice Stubičke Toplice koji je istu postavio na noge te dao veliki doprinos razvoju pozitivne društvene i čitalačke klime u našoj općini.

Martini Drempetić, učiteljici razredne nastave u OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, koja svojim trudom, angažmanom i nesebičnošću uvelike doprinosi razvoju škole i zajednice radom na nizu projekata te tako ujedno i promovira samu Općinu Stubičke Toplice.

Marijani Pavlović, profesorici geografije i povijesti u OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice koja svojim učiteljskim radom s djecom i za djecu te entuzijazmom i vedrinom koju posjeduje, kvalitetno promovira Općinu Stubičke Toplice.

Članovima taekwondo kluba „Kapelščak“ – Zoji Kuren, Ivanu Mišiću, Emi Žegrec, Mateji Ljubić, Valentini Pilarić, Lovru Frgecu, Jakovu Bosu, Domagoju Kraljiću i Elli Javoršćak za posebno vrijedne rezultate u sportskom stvaralaštvu s Državnih i međunarodnih natjecanja koji su doprinijeli promociji i ugledu Općine Stubičke Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba