DOBRI LJUDI, UKLJUČITE SE U HUMANITARNU AKCIJU DVD-a JAZVINE: Evo kako možete pomoći!

Cilj je prikupiti 40 tisuća kuna za kupnju kontejnera koji bi postao novi dom jedne obitelji s potresom pogođenog područja

Objavljeno: 06.01.2021. zagorjeinternational

Članovi DVD-a Jazvine iz općine Radoboj od prvog su dana aktivno uključeni u pružanje pomoći građanima s potresom pogođenih područja, u skladu sa svojim tehničkih mogućnostima i poštujući zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika. Uz pomoć žitelja općine, već prvog su dana prikupili značajnu količinu prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, vode, odjeće i pokrivača. Sve je još iste večeri i noći dostavljeno mještanima sela u kojima je bio epicentar potresa – Strašnik i Nebojan.

No, pošto je situacija na terenu i dalje vrlo teška, članovi DVD-a Jazvine su sada pokrenuli inicijativu za prikupljanje novčanih sredstava kojima će kupiti stambeni kontejner te će se on dodijeliti jednoj potrebitoj obitelji, prema dogovoru s jedinicom lokalne samouprave na potresom pogođenom području, do potpunog stambenog zbrinjavanja.

Ukoliko se prikupi višak novčanih sredstava, kupit će se građevinski materijal koji će također biti doniran stradalima. Kada više neće biti potrebe za kontejnerom, on će se vratiti DVD-u Jazvine za slučaj nekih drugih nepogoda.

Potrebno je prikupiti 40 tisuća kuna, a iz DVD-a Jazvine ističu da će javno biti objavljena sva izvješća o utrošenim sredstvima, a svaka kuna koju donirate, bit će pravedno i svrsishodno utrošena.

– Veoma je važno da se iznos skupi čim prije, pošto su meteorološki uvjeti jako teški i pomoć je bila potrebna “još jučer“.  – kažu članovi vatrogasnog društva.

Svoje uplate možete izvršiti na:

IBAN HR 3523400091110042670,

MODEL PALĆANJA: 00,

POZIV NA BROJ: vaš OIB,

ŠIFRA NAMJENE: CHAR,

BIC/SWIFT: PBZGHR2X

OPIS PLAĆANJA : Donacija za kontejner

– Unaprijed vam zahvaljujemo na Vašoj pomoći, jer kad smo zajedno, možemo pomoći više – kažu iz DVD-a Jazvine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba