FOI pomaže svojim studentima s potresom pogođenih područja

Smanjit će im školarine i troškove studiranja te izaći u susret vezano uz rokove ispita i kolokvija

Objavljeno: 03.01.2021. JJ

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na inicijativu Studentskog zbora FOI-ja organizira izravnu pomoć za studentice i studente FOI-ja i njihove najbliže na području pogođenom potresom.

Možete se javiti i direktno na Facebook stranicu Studentskog zbora FOI-ja ili na mailove: [email protected] ili [email protected].

Fakultet organizacije i informatike izvodi stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) u Sisku, a s područja pogođenim potresom na svim studijskim smjerovima FOI-ja studira oko 200 studenata.

– FOI je odlučio pružiti direktnu potporu svojim studentima, na način da će uskoro donijeti odluku o smanjenju školarina i troškova studiranja za studente Fakulteta organizacije i informatike iz područja zahvaćenih potresom te izaći u susret studentima vezano uz rokove kolokvija i ispita koji su inicijalno bili planirani početkom siječnja. Sve potrebne informacije bit će dostupne putem mrežnih stranica, društvenih mreža, ali i direktnim pristupom prema studentima – izjavila je dekanica Nina Begičević Ređep.

Fakultet organizacije i informatike ima organizirano i Psihološko savjetovanje na daljinu, a koje provodi psihologinja Violeta Vidaček-Hainš, pa pozivaju sve studente koji imaju potrebu razgovarati o novonastaloj situaciji, emocijama i kvalitetnim načinima suočavanja s postojećom situacijom, da se jave. Svi kontakt podaci dostupni su na FOI mrežnim stranicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba