Nezadovoljni Reformisti Bedekovčine priopćenjem su se obratili općinskoj i županijskoj vlasti:

“U ruralnim dijelovima općine nema javne rasvjete, nema nogostupa, a ukinute su i neke autobusne linije – pronađite način da to riješite”

Objavljeno: 18.12.2020. zagorjeinternational

Predsjednik Općinske organizacije Narodne stranke – Reformisti Bedekovčine, Krešimir Pavetiček, u priopćenju koje je poslao medijima, ističe da je stanovništvo s bedekovčanskog područja, kao i Reformisti iz Bedekovčine, izrazito nezadovoljno stanjem na Županijskoj cesti 2166, između Svetog Križa Začretja i Bedekovčine, između 3. i 4. kilometra.

– Na toj dionici nema nikakve javne rasvjete, nema nogostupa, te u jednom dijelu, ispod šume zvane “Marof” dolazi i do suženja kolnika. Slijedom opisanog, dolazi do naročitog ugrožavanja mještana koji tuda pješače ili koriste bicikle kao prijevozna sredstva, a ugroženi su i ostali vozači – ističe Pavetiček te prenosi nezadovoljstvo mještana zbog ukinutih autobusnih linija između Bedekovčine i Zaboka. – Ova situacija naročito je došla do izražaja u vrijeme pandemije, kada bi prijevoznih linija trebalo biti više, a ne ukinuti postojeće. Također, u Bedekovčini je promijenjena javna rasvjeta, sada je kvalitetnija, što je pohvalno, ali postoji problem ruralnih sredina gdje nije bilo javne rasvjete, a nije ni sada postavljena. Stoga apeliramo na općinsku i županijsku vlast da aktivnijim zalaganjem i boljom međusobnom suradnjom nađu načina i rješenja za opisane probleme građana – zaključuje Pavetiček.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba