Traže se automehaničari, šivači, zastupnici za prodaju osiguranja...

Pronađite posao po svojoj mjeri na području KZŽ

Objavljeno: 22.11.2020. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auto – moto Kurek j.d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 17.12. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Više na linku.

Montex traži šivača (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 15.12. Posao obuhvaća šivanje, rad u proizvodnji madraca i posteljine. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Kostel promet d.o.o. traže šivača (m/ž), operatera pripreme krojenja (m/ž), mehaničara šivačih strojeva (m/ž), skladištara (m/ž) i referenta logistike (m/ž). Mjesto rada je Pregrada. Potrebna je minimalno završena osnovna ili srednja škola te poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), tehnolog u proizvodnji (m/ž), dizajner vizualnih komunikacija (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž), administrator proizvodnje (m/ž), referent nabave (m/ž), stolar (m/ž), pomoćni stolar (m/ž) i radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Instalotehnika d.o.o. traži instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave 30.12. Poslodavac osigurava smještaj za rad na terenu. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Triglav traži zastupnike za prodaju osobnih osiguranja (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Lokacija rada je Krapina, a rok prijave 4.12. Očekuje se srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, ambicioznost i želja za stalnim učenjem i razvojem. Više na linku.

Ustanova Pintar traži njegovatelja starijih i nemoćnih osoba (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a posao obuhvaća njegu starijih osoba. Provjerite detalje ovdje.

Pekara i trgovina Klasek traži pekara (m/ž) za rad u Desiniću. Prijave su otvorene do 30.11. Posao obuhvaća pripremu i izradu pekarskih proizvoda, a potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Eko – Flor Plus d.o.o. traži strojara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 10.12. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Gotra logistika d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Pregradi. Potrebno je poznavanje osnova informatike, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba