Evo na kojim stranicama možete preuzeti obrasce

Krapinski Područni ured za katastar poziva građane da rješavaju svoje zahtjeve putem e-usluge

Objavljeno: 22.11.2020. LB

Iz Područnog ureda za katastar Krapina obavještavaju sve korisnike da, kao i do sada, za potrebe ishođenja javnih isprava koriste digitalne usluge Državne geodetske uprave, kojima se na pravovremeni i odgovoran način mogu ostvariti prava, bez potrebe izravnog dolaska u službene prostorije Područnog ureda za Katastar Krapina.

One-Stop-Shop

Putem sljedećih One-Stop-Shop sustava (OSS sustav) i sustava e-Građani, korisnici mogu elektroničkim putem podnijeti zahtjev, odnosno bez dolaska u katastarski ured preuzeti: kopiju katastarskog plana, prijepis, odnosno, izvod iz posjedovnog lista i izvadak iz baze zemljišnih podataka.

Od 11. studenoga, Državna geodetska uprava omogućila je svim fizičkim i pravnim osobama, putem OSS sustava, a temeljem zahtjeva, preuzimanje i potvrde o kućnom broju te podnošenje zahtjeva za izdavanje. Kao i do sada, navedeni, a i ostali zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave (npr. uvjerenje o nositeljima prava na nekretninama, zahtjev za određivanje kućnog broja zgrade, uvjerenje o kućnom broju zgrade, uvjerenje o vidljivosti zgrade na DOF-u, i sl.), mogu se podnijeti putem zahtjeva koji se nalaze na poveznici.

Dostava zahtjeva

Popunjeni zahtjevi ili drugi podnesci zajedno s kontaktima dostavljaju se na službeni mail Područnog ureda za katastar Krapina: [email protected], putem pošte na adresu sjedišta Ureda: Područni ured za katastar Krapina, Magistratska ulica 12, 49000 Krapina ili direktno na adrese ostalih Odjela/Ispostava Područnog ureda za katastar Krapina, ovisno o teritorijalnoj nadležnosti i putem faksa na 049/328-181. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na službene telefone Područnog ureda za katastar 049/371-040.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba