KAUČ I ŠUTA U KONTEJNERU NA GROBLJU, A NA EKO OTOKU GUME, PELENE I TELEVIZOR - načelnica Mača Mladenka Mikulec ogorčena:

“Zar moramo jedni drugima biti policajci?! Iza svakog krivo bačenog otpada, dolazi vaš ‘sluga’, djelatnik Komunalca ili općinski komunalni djelatnik koji će to morati pokupiti”

Objavljeno: 20.11.2020. JJ

Kauč uguran u kontejner na groblju, šuta u kontejneru na groblju, koji služe isključivo za potrebe odlaganja otpada s grobova, a na eko-otoku automobilske gume, televizor, životinjski ostaci, korištene pelene, pećnica, sanitarije, požalila se na svojem Facebook profilu načelnica Mača Mladenka Mikulec, objavivši fotografije nepravilnog odlaganja otpada na području općine.

– Svega smo se nagledali… Ako ne stane kroz otvor kontejnera, onda valjda tamo ne pripada. Sve znamo, vrijedi gotovo za cijelu Hrvatsku – razvrstavanje otpada, eko otok – plastika, staklo, papir, miješani i korisni otpad – odvoz s kućnog praga, glomazni otpad – odvoz s kućnog praga, reciklažna dvorišta. Zar moramo biti jedni drugima policajci? Ako vas ulovi kamera ili iskoči iz grma komunalni redar dok trpate kauč kriomice u kontejner kraj groblja, bit će vam neugodno. Reći ćete: “Ma znao sam, evo, samo ovaj put.” A zašto ste onda uopće pokušali? Iza svakog krivo bačenog otpada, dolazi vaš “sluga” (jer on to “mora riješiti”), djelatnik Komunalca ili općinski komunalni djelatnik koji će to pokupiti, vući pelene, mokre madrace, stare lijekove…. Dovest će u opasnost svoje zdravlje, bit će mu teško jer ste na taj način povrijedili njegovo dostojanstvo i dostojanstvo ovog planeta, jednog jedinog koji imamo – napisala je ogorčena načelnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba