U protekla 24 sata u Zagorju 165 novih slučajeva zaraze, preminule četiri osobe

Pozitivno 40 djelatnika i 115 korisnika iz osam domova za starije, kao i 50 zagorskih zdravstvenih djelatnika – još ih je 79 u samoizolaciji

Objavljeno: 15.11.2020. AB

U protekla 24 sata evidentirano je 165 novih osoba s prebivalištem na području Krapinsko -zagorske županije pozitivnih na koronavirus. U istom su razdoblju u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana preminula četiri pacijenta sa SARS CoV-2 infekcijom, od kojih je jedan bio na respiratoru. Iz Županijskog stožera izražavaju iskrenu sućut obiteljima preminulih.
U OB Zabok se nalaze 64 pacijenata pozitivnih na koronavirus, od kojih je jedan na respiratoru. Oporavilo se dodatnih 137 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije 959. U samoizolaciji se nalaze 1293 osobe.
Na području Krapinsko-zagorske županije je na koronavirus pozitivno 40 djelatnika i 115 korisnika iz osam domova za starije i nemoćne i drugih pružatelja socijalnih usluga smještaja, od ukupno 28 koji djeluju na području županije.
U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije na SARS CoV-2 je pozitivno 50 djelatnika, dok ih je u samoizolaciji 79.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba