Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Evo što se nudi na zagorskom tržištu rada ovog tjedna

Objavljeno: 15.11.2020. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), tehnolog u proizvodnji (m/ž), dizajner vizualnih komunikacija (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž), administrator proizvodnje (m/ž), referent nabave (m/ž), stolar (m/ž), pomoćni stolar (m/ž) i radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Triglav traži zastupnike za prodaju osobnih osiguranja (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Lokacija rada je Krapina, a rok prijave 4.12. Očekuje se srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, ambicioznost i želja za stalnim učenjem i razvojem. Više na linku.

Ustanova Pintar traži njegovatelja starijih i nemoćnih osoba (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a posao obuhvaća njegu starijih osoba. Provjerite detalje ovdje.

Pekara i trgovina Klasek traži pekara (m/ž) za rad u Desiniću. Prijave su otvorene do 30.11. Posao obuhvaća pripremu i izradu pekarskih proizvoda, a potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Gotra logistika d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Pregradi. Potrebno je poznavanje osnova informatike, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Autoprijevoznik Ivan Vidović zapošljava vozača teretnog vozila hladnjače (m/ž) u Zlataru (m/ž). Rok prijave je 6.12. Očekuje se srednja stručna sprema te posjedovanje vozačke dozvole C i E. Potreban je KOD 95, a radno iskustvo je poželjno. Više na linku.

Orka – Inox zapošljava lakirera za rad u bravariji (m/ž), bravara (m/ž), montera čeličnih konstrukcija (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž) i zavarivača inox-a (m/ž). Mjesto rada je Gornja Stubica, a rok prijave 26.11. Potrebno je više osoba za rad, a poslodavac nudi redovita primanja i mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite više na linku.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava pomoćne radnike u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a rok prijave je 16.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Esicher d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj prodaje (m/ž), honorarni agent prodaje za auto osiguranje (m/ž), direktor prodaje za auto osiguranje (m/ž), agent prodaje za auto osiguranje (m/ž), savjetnik za životno osiguranje (m/ž), terenski agent prodaje za osiguranje teretnih vozila (m/ž), web developer (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Više o poslovima na linku.

Ljekarne Zubić zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 22.11. Posao obuhvaća rad s kupcima, izdavanje i preuzimanje robe. Potrebna je visoka stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba