Zbog velikog broja prijava i više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, gradonačelnica je donijela odluku koja će razveseliti mlade Zlatarščane

LIJEPA VIJEST: Umjesto planiranih 15, Grad Zlatar će dodijeliti čak 27 stipendija

Objavljeno: 11.11.2020. zagorjeinternational

Na prijedlog Povjerenstva za provedbu javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek donijela je odluku o dodjeli stipendija. Ove se godine planiralo dodijeliti 15 studentskih i pet učeničkih stipendija, no zbog velikog broja prijava i zbog više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja stipendija za šest studentskih i jednu učeničku. Tako je ove godine ukupno dodijeljeno 27 stipendija, 21 studentska i šest učeničkih.  Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400, a za studente 700 kuna.

Zbog epidemioloških mjera ove se godine neće održati svečano potpisivanje ugovora. U što kraćem roku stipendisti trebaju dostaviti svoj OIB i IBAN tekućeg ili žiro računa s nazivom banke na e-mail Grada Zlatara ([email protected]). Potpisani ugovori bit će poslani poštom, dobitnici stipendija trebaju ih potpisati, odnosno, za maloljetne stipendiste ugovor potpisuju roditelji ili skrbnici, te ugovore treba u najkraćem roku dostaviti poštom ili osobno u tajništvo Grada Zlatara. Ukoliko netko od dobitnika stipendije odustane, o tome treba obavijestiti Grad, kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je sljedeći po redu na listi sudionika natječaja. Popis dobitnika stipendija nalazi se na internetskoj stranici Grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba