Udruga mladih Feniks, u sklopu Lokalnog volonterskog centra "Orkas", i ove godine dodjeljuje godišnje volonterske nagrade

Poznajete nekog volontera, organizatora volontiranja ili znate za neku akciju? Nominirajte ih, neka budu nagrađeni za svoj rad

Objavljeno: 10.11.2020. LB

Udruga mladih Feniks, u sklopu Lokalnog volonterskog centra “Orkas”, i ove godine dodjeljuje godišnje volonterske nagrade u pet kategorija: nagrada za najvolonterku i najvolontera (mladi 15-30 godina), nagrada za najvolonterku i najvolontera (odrasli 30+ godina), nagrada za najbolju organizaciju civilnoga društva, nagrada za najbolju ustanovu i instituciju te nagrada za najbolju provedenu volontersku akciju.

Pozivaju se sve udruge, ustanove, institucije i poslovne organizacije na području gradova Oroslavja i Donje Stubice te općina Stubičke Toplice, Veliko Trgovišće i Jakovlje da nominiraju kandidate, organizatore volontiranja i volonterske akcije za dodjelu godišnje volonterske nagrade koju dodjeljuju nositelji programa “Lokalnog volonterskog centra Orkas” uz podršku partnera i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Prijedlog kandidata za dodjelu nagrade mogu podnijeti organizatori volontiranja opisani u sedmom članku Zakona o volonterstvu, a prijedlog mora sadržavati podatke o predlagatelju, podatke (životopis) o kandidatu, opis rada kandidata s obrazloženjem te dokumentaciju koja potvrđuje da kandidat ispunjava kriterije i uspješnost djelovanja u području za koje se dodjeljuje nagrada.

Prijedlozi se podnose na e-mail adresu [email protected] do 25. studenog, a odabrani kandidat će o konačnoj odluci biti pismeno obaviješten te će ista obavijest biti objavljena na web stranici Udruge mladih Feniks i na Facebook stranici Lokalnog volonterskog centra “Orkas”. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba