Trk u Westgate, stigla je Optika Anda!

Objavljeno: 06.11.2020. zagorjeinternational

Ovaj vikend promijenite planove i trk u najveći shopping centar u Hrvatskoj! Jedan od najuspješnijih optičkih lanaca u regiji – Optika Anda stigla je u Westgate Shopping City. Otvorenje optike Anda sedmo je novo otvorenje u Westgateu ove godine.

Super popusti za sve

Ovaj vikend postoji pregršt razloga za slavlje! Optika Anda otvara svoju dvadeset i petu poslovnicu u Hrvatskoj, a Westgate Shopping City slavi svoj jedanaesti rođendan. Zato vas u slavljeničkom duhu Optika Anda daruje popustima do 50 posto. Ako ste u potrazi za novim dioptrijskim okvirima, savršen je trenutak za kupnju novih okvira po 50 posto nižoj cijeni. Osim toga, na cijeli asortiman sunčanih naočala i kontaktnih leća možete iskoristiti 30 posto popusta.

Na više od tristo kvadratnih metara prostire se nova poslovnica Optike Anda, u sklopu koje se nalazi i ordinacija s najsuvremenijim tehnologijama u području optometrije. Na jednom mjestu tako možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije, izraditi naočalne leće i odabrati dioptrijske okvire za cijelu obitelj. A za one kojima su sunčane naočale najvažniji modni dodatak, Optika Anda će postati omiljena destinacija s must have modelima prestižnih brendova.

Hit brendovi u Optici Anda

Najbolje u svijetu naočala možete pronaći na policama Optike Anda. Od vječito popularnih svjetskih imena kao što su Ray Ban, Gucci, Police, Vogue, Dolce & Gabbana, pa sve do modernih prestižnih brendova Saint Laurent, Persol ili David Beckham! Bogat izbor, kvaliteta, trendovi i briga o vašim očima – sve na jednom mjestu.

Nova otvorenja

Uz otvorenje Optike Anda, Westgate Shopping City postao je dom i novoj modnoj destinaciji – Calliope – trgovini koja u svijetu brze mode s talijanskim ukusom, nudi moderan i jednostavan stil, nadahnut internacionalnim trendovima. Sve ljubitelje modnih dodataka oduševit će trgovina Aurora Jewelry & Watches s jedinstvenim nakitom i poznatim brendovima satova.

Trgovina Deal donijela je novu dimenziju udobnosti za kvalitetu spavanja s ponudom kreveta i visokokvalitetnih madraca, a Kobid samoposlužna autopraonica osim najmodernije tehnologije pranja aktivnom pjenom, ima i jedinstvenu mogućnost podnog pranja vozila, crnilo za gume i miris interijera. ERA concept store trgovina je ekskluzivnog namještaja koja surađuje s poznatim dizajnerima kao što su Karim Rashid, Simone Micheli i Mirko Miličić, a proizvodnju namještaja i dodataka u kućanstvu bazira na drvu i prirodnim materijalima.

Pridružite se slavljeničkom vikendu u Westgateu uz otvorenje Optike Anda, brojne pogodnosti i super popuste!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba