Zvjerinjak – mjesto gdje ćete pronaći baš sve što trebate za svoj kućne ljubimce

Ostvarite 10 posto popusta na kupnju u maloprodaji ili putem web shopa – doznajte kako

Objavljeno: 06.11.2020. zagorjeinternational

U web prodaji i maloprodaji “Zvjerinjak”, pronaći ćete baš sve što trebate za svoje kućne ljubimce, koji uljepšavaju vašu svakodnevicu, pa zasigurno zaslužuju i najbolji tretman, zar ne?

Vlasnici “Zvjerinjaka” veliki su zaljubljenici u životinje, pa su zato i prije devet godina pokrenuli prvu maloprodaju i zaposlili djelatnice i djelatnike koji također vole i uživaju u radu s kućnim ljubimcima i opremom za kućne ljubimce. Nakon uspješnog početka rada prve maloprodaje na istoku grada Zagreba, otvorili su novi “Zvjerinjak” na zapadu 2013. godine, kojim su podigli razinu usluge i ponude te po prvi puta jedna specijalizirana trgovina za kućne ljubimce u trgovačkom centru, uz ponudu svih najpoznatijih trgovačkih marki iz svijeta kućnih ljubimaca, nudi usluge Salona uljepšavanja i održavanja istih, s odvojenim prostorom za ponudu i kupnju kućnih ljubimaca.

Čuvajte zdravlje svojih kućnih ljubimaca

Najvažniji fokus poslovanja “Zvjerinjaka” je klijentima ponuditi visokokvalitetne proizvode i usluge prihvatljivih cijena. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što vam je potrebno za njegu vašeg kućnog ljubimca, a prodajni savjetnici, ali i Zvjerinjakov veterinar, mogu vam dati odgovore na sva vaša pitanja te vam ponuditi ono najbolje za vašeg kućnog ljubimca!

Zvjerinjak maloprodaje potražite na čak pet lokacija – King Cross (Velimira Škorpika 34), Sesvete/Dubec (Zagrebačka 162b), Dubrava (Hrvatskog proljeća 36), Trešnjevka (Nova cesta 54) i Drvinje (Dragutina Golika 1).

Maloprodaja King Cross

A čujte sad ovo – posjetite li neki od maloprodajnih dućana i kod kupnje prodavaču kažete naziv portala “Zagorje International“ i kod “001“, ostvarit ćete popust od deset posto.

Odlučite li se ipak za kupnju putem web shopa i u rubriku “napomena“ upišete riječ ZAGORJE, uz postojeće akcije, ostvarujete dodatnih 10 posto popusta na sav ostali asortiman.

 Napomena: akcija ne vrijedi na drugu akciju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba