I DONJA STUBICA DIO JE PROJEKTA “WiFi4EU“: Na više lokacija građanima omogućen besplatan pristup internetu

GRADONAČELNIK GOSPOČIĆ: Realiziramo ovakve kompleksne projekte kako bismo omogućili kvalitetnije životne uvjete našim sugrađanima

Objavljeno: 05.11.2020. LB

Grad Donja Stubica te općine Bistra i Dugopolje dio su jedinica lokalne samouprave kojima je, u sklopu inicijative WiFi4EU, s ciljem uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje na javnim lokacijama, dodijeljen vaučer u iznosu od 15 tisuća eura. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Hrvatskim Telekomom, odabrali su HT kao izvođača koji će tehnološki omogućiti javni besplatni WiFi internet za njihove stanovnike.

– Prilikom realizacije ovog projekta susreli smo se s izazovima u povezivanju svih pristupnih točaka uslijed šumovitog i brdovitog krajolika, a kako bismo pokrili čim veće područje na što više objekata koji su u interesu naših građana. Ovaj kompleksan projekt ne bi bilo moguće izvesti bez stručne pomoći Hrvatskog Telekoma, s kojim nastavljamo uspješnu dugogodišnju suradnju. Drago nam je što realiziramo ovakve kompleksne projekte modernizacije i digitalizacije našeg grada, a sve u skladu s našim ciljem – osiguravanje kvalitetnijih životnih uvjeta kako za naše sugrađane, tako i za sve koji posjećuju naš prekrasan grad – rekao je gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba