PU krapinsko – zagorska nastavlja s aktivnostima za prevenciju imovinskih kaznenih djela

Na parkiralištima kod gradskog groblja u Oroslavju postavljeni znakovi “Zaustavimo provale u automobile“

Objavljeno: 01.11.2020. JJ

Policijska uprava krapinsko – zagorska nastavlja svoje aktivnosti na prevenciji imovinskih kaznenih djela “Za sigurnost vaše imovine” i suradnju s lokalnom zajednicom. U sklopu provođenja aktivnosti na prevenciji provala u automobile, u suradnji PU krapinsko – zagorske, Policijske postaje Donja Stubica i Grada Oroslavja, na parkiralištima kod gradskog groblja u Oroslavju postavljeni su znakovi “Zaustavimo provale u automobile – Zajedno za sigurnost vaše imovine”. Na znaku se nalaze poruke građanima što mogu i sami poduzeti kako bi se zaštitili da ne postanu žrtve takvih provala. 

Na postavljanju znakova bili su gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak, načelnik Policijske postaje Donja Stubica Ivica Krivak te policijski službenik za prevenciju PU krapinsko – zagorske Željko Lež.

PU krapinsko – zagorska skreće pozornost građanima na modalitete krađa i provala u osobna vozila te na mjere koje svatko može poduzeti, a koje će smanjiti vjerojatnost da postanete žrtvom kaznenog djela. U sklopu provođenja preventivne aktivnosti “Za sigurnost vaše imovine”, PU nastavlja suradnju i s drugim gradovima i općinama na području Krapinsko – zagorske županije. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba